Diét leungitna beurat anu épéktip naon anu aya?

Dietmangrupikeun cara anu saé pikeun ngaleungitkeun éta pon tambahan. Niténan aturan khusus, anjeun tiasa ngirangan sababaraha séntiméter dina cangkéng sareng ningkatkeun gambar anjeun. Tina rupa-rupa cara nutrisi, dimungkinkeun pikeun ngaidentipikasi tuangeun anu épéktip pisan pikeun cicing di bumi.

Kalayan réduksi seukeut dina beurat hiji jalma, éta tiasa nyababkeun kalemahan, seueul, nyeri sirah, gaya, baruntus kulit, kulit sareng baruntus kulitIeu lumangsung kusabab asupan zat anu dihasilkeun salaku akibat tina paningkatan intensif dina total deposit lemak kana getih. Modeu nutrisi anu robih sacara drastis mangrupikeun alesan pikeun pangobatan panyakit gastrointestinal kronis.

Kumaha ngirangan beurat ku 10 kg per minggu kalayan épéktip?

Kumaha carana ngirangan beurat

Dina masalah ngirangan beurat, anjeun kedah perhatosan, kumargi awéwé kedah henteu ngan ukur saé, tapi ogé ngagaduhan kasihatan anu bersih. Seueur diet anu ketat pisan, sareng henteu organisme naon waé anu ngadukungna.

Sakedik waktos, aya limbah beurat anu kuat, salaku hasilna urang kéngingkeun organisasi, anu dina kaayaan kasenian. Pikeun ngarujuk kana program-program éta pikeun leumpang, anu pangurangan ageung dina waktos peryogi waktos anu pondok pisan.

Seueur ahli mikir yén tiasa leungit 10 kilogram dina tujuh dinten, tapi peran anu penting dina hal ieu henteu dumasarkeun kana diét. Urang kedah nimbangkeun naon anu anjeun pikahoyong pikeun hasil anu dipikahoyong. Katalogna dilarang didahar, dianggo dina ménu, kadaharan sareng minuman sanés alkohol.

Mimiti, kedah ngartos naha awéwé leres-leres kedah angkat atanapi henteu? Seueur awéwé nyiksa diri nyalira nganggo diét sareng latihan fisik, sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan kilo tambahan.

Kumaha jalanna - wengi pendekatan

Seueur jalma mikir yén nanjak gancang ngarah gancang ngahasilkeun kilogram saatos panolakan diet, sareng panurunan umur anu laun, anggo koper

Panilitian anyar ku élmuwan ti Australia parantos ngabantah pernyataan ieu.

Hiji kelompok jalma miceun beurat dina 3 bulan, sareng anu sanésna - salami sataun. Teras, jalma-jalma anu ngirangan beuratna langkung ti 12, 5% tina beurat awal, ngarepkeun program taunan sanés pelestarianana.

Supados henteu ngarugikeun kasihatan anjeun sareng ngaduruk langkung seueur gajih, anjeun kedah kaleungitan sakilo-sakilo mungkin dina tujuh dinten. Upami anjeun ngitung, maka 1 kg per minggu 8 kg per dua bulan. Ieu mangrupikeun kasimpulan anu gancang pisan, ngamungkinkeun anjeun ngawangun katerampilan anu manpaat sareng nyimpen sadayana pikeun waktos anu lami.

Naon anu anjeun kedah mimitian?

Pikeun ngirangan beurat awak, ngan ukur hiji kahayang teu cekap. Upami awéwé leres-leres hoyong ngirangan beurat awak, anjeunna wajib ngahartikeun tugas khusus pikeun dirina sareng nangtoskeun motif anu ngabantosan anjeunna pikeun tujuan anu dipikahoyong.

Faktor utama anu kedah dihartikeun:

  • Anjeun kedah ningali diri dina eunteung sareng ngartikeun khusus naon anu anjeun kedah robih dina diri, dimana langkung kiloan langkung.
  • Teras anjeun kedah nangtoskeun jumlah anu anjeun kedah ngahontal. Perlu netepkeun tujuan anu réalistis, tapi sanés tugas anu hadé.
  • Nangtukeun période pangirangan pikeun beurat. Supados prosedur na henteu ditunda pikeun waktos anu teu ditangtoskeun, perlu milih tanggal dimana targétna bakal kahontal.

Preferensi pikeun ngabantosan ngirangan pangirangan beurat.

  • Vesy. Diperyogikeun pikeun parobihan teratur dina awak anjeun sareng évaluasi tina hasil saliwat.
  • Antimetr. Perlu pikeun ngawas séntiméter dina cangkéng, pinggul, dada.
  • Buku ngeunaan nutrisi diét.
  • Anjeun kedah ngadamel buku harian. Di jerona perlu nyerat hasil anu diala.

Gancang nurunkeun sakumna bumi - naha leres?

Seueur awéwé naroskeun ka diri nyalira: "Naha leres-leres tiasa ka bumi nyalira, upami anjeun gaduh karep pisan pikeun ngalaksanakeunana? "Tangtosna, enya, dimungkinkeun pikeun ngirangan beurat, tapi mimitina anjeun kedah ngungkulan rasa males, ngaleungitkeun snags umum, éta saé kanggo nyiapkeun, sareng éta mangrupakeun ide anu saé.

Aturan kajadian:

  • Dina raraga ngirangan beurat dina waktos anu sakedik sareng icalan sababaraha kilogram, anjeun tiasa ngalakukeun sapoé dimuat dina tukang kopi atanapi nganggo ngan ukur hiji diy. Hiji hal tiasa dibalikkeun deui.
  • Diét anu leres dipilih, distribusi kalori, latihan fisik sareng prosedur pembakaran gajih mangrupikeun pilihan anu pangsaéna di dunya.
  • Anjeun kedah hirup cara hirup anu bener, maka saatos sababaraha dinten bakal katingali yén kilo tambahan lalaunan dikonsumsi.
  • Saatos mutuskeun kaputusan penting pikeun diri anjeun, pikeun ngirangan beurat awak, anjeun mimitina kedah memotivasi diri sacara psikologis pikeun prosés sesah ieu.
  • Balikkeun format anu diperyogikeun sesah pisan upami anjeun ngan ukur ngaji atanapi ngisi isuk. Upami dina waktos anu sasarengan nona bakal tuang amis sareng gaduh cara sélulér leutik dina hirupna, maka jumlah anu positip moal suksés.
  • Kanggo kinerja anu épéktip, anjeun kedah nganggo pendekatan komposit.

Jenis jalan-jalan gancang ka bumi anu henteu nyababkeun efek samping?

Sadaya pangirangan beurat anu cukup saderhana diala ku bantosan kagancangan sareng nutrisi anu pas, ngandung sadaya kabutuhan pikeun padamelan anu saé.

Émut yén anjeun kedah nganonaktifkeun atanapi ngawatesan panggunaan:

  • Amis. Cahap, amis sareng buah-buahan, permén sareng coklat.
  • Produk kuring. Botol, baton, roti, manna crunch.
  • Produk panas sareng produk asep.
  • Kadaharan anu gajih pisan. Kéju, colbacy, bacon.

Seueur jalma anu milari tuangeun pangsaéna kanggo bumi na ngadamel kasalahan anu sami: aranjeunna sacara lengkep ngaleungitkeun atanapi parah ngawatesan asupan protéin sareng séréalna.

Kurangna karbohidrat nyababkeun leungitna kakuatan sareng tanaga, ngaktifkeun kista, sareng protéin tambahan négatip pikeun tuang.

Diét tanpa protéin moal ngabantosan ngaduruk gajih sareng ngirangan beurat, kaleungitan kilogram meakeun runtah cai. Pangaruh négatip tina panolakan berkepanjangan tina kadaharan anu ngandung protéin tiasa janten deformasi otot sareng gancangan pembakaran.

Naon anu kuring kedah aktipkeun ménu?

Menu pikeun saha waé anu hoyong nga-resép beurat kedah diwangun ku:

  • Dahareun anu beunghar ku karbohidrat lebur. Peryogi tuang juru di awal dinten.
  • Kadaharan protéin.
  • Sayuran.
  • Fryktov. Éta kedah dikonsumsi dina sajumlah alit sareng ngan ukur kanggo sarapan, atanapi salaku prékursor antara sarapan sareng tuang siang.
  • Sakedik gajih, anu aya dina minyak alam tatanén, kacang, lauk tina beulah kalér.

Salian ngurus nutrisi anu pas, anjeun kedah merhatoskeun latihan fisik. Ngecas saderhana, jalan-jalan, naék tangga tanpa nganggo lift, bakal dianggo. Parobihan cara hirup dina waktu anu singget bakal nyababkeun kanyataan yén sagala rupa bakal mimiti tumiba, sareng kaayaan kaséhatan ngan bakal langkung saé.

Diet Anu Paling tangguh

Diét hésé

Diét anu keras mangrupikeun padika anu langkung umum pikeun leumpang di antara awéwé anu hoyong ngirangan beurat dina waktos anu singget. Harti diet sapertos kitu nyaéta ngirangan beurat sareng volume awak dina waktos anu singget.

Total épéktip dicandak ku teu kaasup atanapi ngawatesan jumlah lemak sareng karbohidrat, anu lebet kana organisme, janten anjeunna mimiti ngahakanana ku tuangeun.

Kalayan diét anu ketat, dimungkinkeun pikeun dikirangan janten satengah kilogram per dinten. Éta ditampi nganggap indéks ieu henteu pantes, tapi éta henteu kedah dianggo langkung ti 2 minggu.

Langkung hésé maca diét, dina antukna, langkung ti sababaraha kista, nganggo hiji, teras eusian atanapi nyeratÉta tiasa dikonsumsi sakedap, teras anjeun kedah uih deui diét normal anjeun.

3 dinten ménu

Salami 3 dinten, rekomendasi janten ngan ukur hercules sareng kefir:

  • C ytpa, bru 1 gelas hercules dina cai, tong nambihan mantega. Urang tuang anjeunna sadidinten.
  • Kami nginum sakilo kefir (low-kalori).

Diét Gancang Tipis

Diét bumi gancang mangrupikeun diet anu nyayogikeun asupan kadaharan rendah kalori salami sababaraha sakedik tuangeun sareng bagian-bagian alit. Kalayan pitulung anjeun henteu tiasa ngirangan beurat, miceun kaleuleuwihan jilid dina cangkéng, angkat beuteung.

Kekecapan - 5 kg leungitna beurat. Kalayan bantosanna, sadayana leungit tanpa kacilakaan, dina waktos anu sami sareng racun sareng slags. Syarat diét kedah ditepikeun sacara akurat.

Menu sadidinten

  • Sarapan: sagelas cai.
  • 2 sasarap: sagelas susu, madu atanapi kakao.
  • Obed: gpefryt.
  • Pepeyc: daging goreng, salad sayuran.
  • Sore Téh: biliar sayur.
  • Dinner: sayur bouillon.
  • Pepekyc kanggo wengi: saham sayuran.

Kumaha cara ngadamel bouillon sayuran: dina satengah liter cai, nempatkeun pepperoni, satengah kilom pomidop, 300 g rawa rawa. Kulub salami 20 menit, ngantepkeun angkat.

Diét Lampu

Diét ieu nyatakeun padika anu saimbang pikeun ngirangan kaleuwihan beurat, anu aya hubunganana sareng kaayaan kasihatan, sareng énergi énergiIeu mangrupikeun cara pikeun lalaunan sareng implisit ngirangan beurat badan, henteu nganggo kaayaan anu ekstrim, sapertos kalaparan atanapi panolakan tuang.

Panyakitna kedah tina dua séréal, tuang siang, tuang siang sareng tuangeun. Produkna tiasa dibuka, dipareuman sareng dipanggang. Tanpa latihan, diet ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun 2-3 kilo dina tujuh dinten.

3 dinten ménu

Dinten Menu
1 cytki

Kanggo sarapan: 100 gram hayam hayam atanapi daging sapi steak, 100 gram téh héjo henteu asak, henteu téh.

2 sasarap: jeruk, apel atanapi kiwi.

Dahar beurang: 150 g lauk vape sareng sayuran.

Kanggo tuang siang: 200 g yogurt.

Dinner: Twopog 150g

> zxtr>
2 kartu

Pikeun sarapan: 100 g oatmeal, 30 g kéju, sapotong roti, téh nganggo madu.

2 sasarap: satengah cau, jeruk bali.

Dahar beurang: sup sayur, 50 g hayam atanapi kerang 100 g

Snack: salad tina papusta sareng wortel, piaraan, sareng pait dina minyak zaitun.

Dinner: sagelas kefir atanapi 100 gram téh.

> zxtr>
3 kartu

Sarapan: endog parut, kangkung, jus jeruk, aprikot garing.

2 sasarap: pir, plum, mineralka.

Dahar beurang: kol, wortel sareng kentang cyp-puree. Salat tomat. Bonténg sareng cabé burgundy.

Sore snack: kefir 200 g sareng sacangkir roti.

Dinner: lauk Panggang, cappuccino stewed, green tea sareng madu.

> zxtr>

Turutan diet pikeun waktos anu lami, nambihan tuangeun sanés unggal dinten.

Diét gancang pikeun ngirangan beuteung sareng jilid sisi

Nalika aya kabutuhan pikeun ngirangan séntiméter dina waktos anu singget, anjeun bakal dipasihan diet gancang pikeun ngirangan beurat beuteung sareng sisina.

Pikeun gancang ngirangan bintik dina beuteung sareng sisi, anjeun kedah ngapalkeun pitunjuk ieu pikeun diét ieu:

  • Coba nyieun kasaimbangan énergi négatip. Pikeun ieu, dua pilihan dianggo. Anu kahiji nyaéta ngirangan jumlah kadaharan anu dikonsumsi. Paningkatan kadua dina konsumsi kalori.
  • Pastikeun pikeun niténan jumlah énergi anu dikonsumsi pikeun anjeun. Kalayan kaleuwihanna, hasilna anu diperyogikeun moal dicandak, tapi upami éta henteu cekap, anjeun tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun.
  • Buka langkung sering, tapi dina bagian-bagian alit.
  • Nyandak olahraga - ieu bakal ngabantosan ngaleupaskeun kaleuwihan kilogram tina lambung sareng sisi.

Diét gancang pikeun tuang zona goréng ngagaduhan wates dina tuangeun. Éta ogé diperyogikeun pikeun minuhan dua faktor utami: ulah nganggo alkohol sareng ulah ngaroko.

Diet

monodiet Yunani pikeun 3 sél

Pokokna nyaéta yén sinter jenuh kalayan protéin, dimungkinkeun pikeun henteu tuang tuangeun anu ngandung protéin sareng lemak, nyaéta daging atanapi lauk. Anjeun tiasa kaleungitan opat kilogram kanggo tuang salajengna.

Menu: anjeun henteu kedah ngagolak soba, anjeun ngan ukur kedah ngagolak kana cai anu ngagolak sareng ngantep éta didamel sapeupeuting. Jaring kedahna henteu langkung ti 200 g dina bentuk garing.

Endog pikeun 5 sitok

Diét ieu dumasarkeun kana konsumsi endog vape unggal dinten. Anjeunna bakal masihan kasempetan pikeun henteu ngaraos lapar sareng dina waktos anu singget pikeun ngirangan beurat awak. Dihaturkeun kanggo tuang: endog hayam, daging sareng lauk langsing, rebana, buah, salad sayuran, oven dipanggang, yoghurt sareng tuangeun haseum.

Anjeun tiasa nginum cai, green green tea, jus, kefir low-fat. Manisan terlarang, tuangeun lemak, tèh hideung kopi, buah beri amis sareng buah, alkohol, cai sareng gas.

Penjaga pikeun saminggu

dipikaterang yén ngan aya sababaraha pendaki gancang sapertos kisaran tuangeun, anu diwangun ku kefir salami tujuh dinten. Sadayana ieu seueur ngabantosan. Éta dibédakeun ku komposisi unsur na.

Bodas salami dua minggu

Diét diét ieu henteu ngijinkeun konsumsi pangan kalayan jumlah karbohidrat anu langkung ageung sareng wates gajih anu ketat. Protéin didahar dina waktos anu sareng sayuran sareng buah, anu dijantenkeun dasar pikeun serat, mineral sareng vitamin.

Kalér-kalori

Inti tina diet ieu nyaéta ngirangan kalori dina tuangeun kusabab watesan karbohidrat sareng lemak.

Diét kalori rendahDiét tradisional, ngandung minimum kalori, ngagaduhan kaayaan dasar anu tangtu, di handap ieu pikeun ngirangan beurat sareng ningkatkeun kasihatan:
  • Nilai nutrisi tuangeun teu kedah langkung ti 1500 Kalori per kacamatan.
  • Jumlah gajih henteu kedah langkung ti dalapan gram per dinten.
  • Asupan harian karbohidrat kompléks kedah 100 gram, sareng anu saderhana henteu kedah dikonsumsi pisan.
  • Inuman dua liter cai biasa unggal dinten.

Fyktova

Ahli gizi mamatahan ngajaga diét sahenteuna saminggu. Upami waktos ieu henteu cekap, éta tiasa diperpanjang salami 14 dinten, dina hal ieu, dimungkinkeun pikeun ngalemahkeun karasa, nambahan jumlah bantalan anu aya gunana.

Tuang tuangeun teu mungkin langkung sering ti sakali unggal tilu bulan. Anjeun kedah tumut kana akun upami aya karusakan, maka diét kedah diawitan deui.

Diét Dunya Terkenal

Jepang

Diét bébas uyah ieu anu paling terkenal di dunya. Cyt éta diwangun ku karbon-rendah, diet-euyeub protéin anu ningkatkeun metabolisme. Seueur jalma anu parantos angkat nyarios yén diét ieu peryogi persiapan méntal sareng ayana rangsangan anu serius. Upami anjeun niténan kalayan jelas, maka anjeun tiasa ngaleungitkeun kilo tambahan salamina.

Diet Hollywood Stars

Nalika ngajaga éta, diperyogikeun pikeun ngirangan jumlah karbohidrat, lemak sareng total nilai gizi tina piring. Kami gaduh langkung seueur produk anu ngandung protéin: endog, daging, lauk, buah sareng sayuran. Kami nginum satengah liter cairan per dinten.

6 legenda

Diet kagolong kana kelas nutrisi anu kapisah, anu ningkatkeun efisiensi na. Dina genep dinten, jalma anu leumpang wajib niténan runtuyan anu jelas tina batur ieu di tukangeun kakuatan anu sanés.

Siklus éta saderhana pisan: dina simbal kahiji anjeun kedah niténan cymbal babak kahiji, nyaéta, tuang komposisi kimia anu sami, teras di sisi sanésna.

Kumaha carana ngungkulan rasa lapar?

  • Anjeun kedah ngalangkunganana. Rasa lapar teu langkung ti 10 menit.
  • Inuman cai nganggo jeruk nipis.
  • Inuman leyuran rosehip sareng madu.
  • Ngonsumsi green tea langkung sering.
  • Inuman sakitar cai upami anjeun hoyong.
  • Bobo saré.
  • Anggo vitamin.
  • Milarian buah-buahan sareng sayuran, maka rasa lapar bakal kalangkungan teu pikaresepeun.

Kaluar tina diét

Hasil sareng umur panjang dina leungitna beurat bakal gumantung kana jaman saatos diet diteukteuk. Salila ngalirkeun burih, burih robih sacara signifikan ku gedena, janten kirang biasa.

Ieu sababaraha tips tentang kumaha carana ngeureunkeun diét ogé:

  • Mimitian ku bunderan cai anu ageung.
  • Dina tuang anu munggaran saatos diét, henteu ngarobih ukuranana.
  • Anggo produk biasa laun.
06.11.2020