Diét kelopak 6

kumaha ngirangan beurat badan sareng 6 pola petal

Dugi ka ayeuna, kompléks ageung tina program diet saderhana parantos dikembangkeun. Salah sahiji diét ieu nyaéta "6 kelopak". Kami nawiskeun tinjauan diet ieu, sareng maca kasimpulan spesialis di akhir tulisan.

Pangwangunan dumasar kana prinsip dahar anu misah. Menu anu diwangun sacara leres ngabantosan nyepetkeun metabolisme, ningkatkeun fungsi saluran pencernaan, ningkatkeun sistem imunitas sareng ngirangan kamungkinan ngembangkeun réaksi alérgi. Sadaya ieu ngamungkinkeun anjeun kaleungitan unggal dinten tina 500 gram beurat.

Anna Johansson mangrupikeun ahli gizi, dokter Swédia anu kasohor, sareng anu nyiptakeun diét. Anjeunna ngagabungkeun genep mono-diet kana hiji kompleks, anu numutkeun jaminan dirina, bakal ngabantosan ngaleungitkeun 5-8 kg kaleuwihan beurat. Jumlah pon dialungkeun gumantung kana beurat awak awal. Durasi diet nyaéta 6 dinten, anu masing-masing diwangun ku pola makan mono.

Prinsip Diet sareng Aturan

Sapertos program naon waé, aya prinsip sareng aturan. Patuh sareng aranjeunna penting.

Prinsip Dasar:

  • Durasi diét nyaéta genep dinten;
  • Inuman seueur cai;
  • Pikeun nyimpen hasil anu kahontal, anjeun kedah niténan rézim khusus;
  • Dasarna nyaéta kadaharan anu misah;
  • Produk gantian.

Unggal mono-diet anu kalebet dina kompléks tahan persis 24 jam. Rézim ieu, dumasarkeun kana alternasi protéin sareng karbohidrat, parantos lami meunang jalma anu épéktipitasna. Dilarang pisan pikeun sacara mandiri ngarobih diét. Entong nyobian gentos dinten program.

Aturan Umum:

  • Kunyah tuangeun;
  • Anjeun tiasa nginum cai diantara tuang;
  • Porsi kedah sering sareng alit;
  • Nyingkahan gula, kopi, sareng alkohol sadayana.

Diét henteu ngangsonan kaayaan parah, tapi sabalikna ningkatkeun metabolisme, anu nyababkeun paningkatan karaharjaan. Tapi jalma dina akhir program, saatos uih deui kana diet normal, bakal nambahan beurat deui.

Mékanisme Aksi

Sakumaha parantos didadarkeun, inti tina diet nyaéta silih berganti antara dinten protéin sareng karbohidrat. Otot rangka nampi jumlah protein anu cekap, janten teras-terasan fungsina normal. Protéin nyegah rusakna jaringan otot, anu nyumbang kana kamampuan olahraga. Aktivitas fisik, kahareupna ningkatkeun biaya énergi.

Jalma niténan poé karbohidrat, tapi glukosa anu ditampi masih henteu cekap. Kandungan kalori dina diet tétéla janten sakedik, anu nyumbang kana kagorengan kasajahteraan, panurunan kinerja. Pikeun ngimbangan biaya énergi, awak mimiti meakeun cadangan internal.

Kahiji, glukosa dikonsumsi, zat anu mangpaat tina getih anu disertakeun ku dahareun. Salajengna, rusakna glikogén ati dimimitian, anu direncanakeun pikeun nyiptakeun sél gajih anu énggal. Dina waktos anu kritis, nalika cadangan terakhir dikorupsi, awak teu ngagaduhan pilihan tapi ngancurkeun simpenan lemak di sakitar organ sareng jero jaringan subkutan.

Karbohidrat tiasa saderhana atanapi rumit. Anu terakhir dicerna lalaunan, janten nalika asup kana lambung, seratna mimiti nyerep cairan. Seratna ngabareuhan, nyandak sadaya rohangan kosong. Hatur nuhun kana ieu, hiji jalma ngaraos raoseun parantos lami. Tétéla yén jumlah kadaharan anu dikonsumsi dikirangan nyata.

Naros sareng Kontra

Kauntungan:

  • Prestasi hasilna dina waktos anu singget - genep dinten;
  • Henteu kedah nyandak kompléx vitamin tambihan sareng suplemén diét;
  • Dahareun sayogi bébas;
  • Saimbang, diet rupa-rupa;
  • Persiapan tuangeun gancang;
  • Kurang kalaparan;
  • Kamungkinan nyiapkeun diri ménu pikeun sadidinten;
  • Ngabersihkeun awak tina zat anu ngabahayakeun;
  • Diét anu rupa-rupa ningkatkeun wanda;

Kalemahan:

  • Diét sadidinten diwangun ku produk tina arah anu sami;
  • Hésé diet pikeun jalma anu damel di kantor;
  • Aya kamungkinan nyeri sirah, seueul, sareng pusing dina dinten protéin.

Kontra

Pilihan tina program diet naon waé anu paling dibahas sareng ahli diet. Ngan anjeunna bakal ngabantosan anjeun milih tuangeun anu pas pikeun anjeun. Sareng sateuacan ngamimitian pilihan, anjeun kedah merhatoskeun kontraindikasi anu aya.

Ieu kalebet:

  • Kasakit saluran pencernaan;
  • Panyakit sistem kardiovaskular;
  • Patologis sungsum tulang;
  • Immunodeficiencies;
  • Kasakit nular atanapi viral;
  • Umur sahandapeun 18 sareng langkung ti 60;
  • Gangguan sistem éndokrin;
  • Mangsa kakandungan;
  • Nyusu;
  • Panyakit ginjal;
  • Patologi ati;
  • prosés radang;
  • Penyimpangan psikologi.

Genep Petal Diet Menu (Rutinitas Dahareun)

Diét unggal dinten énggal diwangun ku tuangeun énggal. Genep dinten kedah silih gentos antara ménu anu béda-béda. Diét anu lengkep tiasa disaluyukeun dumasar kana karesep rasa pribadi. Anu utami nyaéta nyerah ngagoréng piring nalika masak, ogé nambihan rempah sareng uyah.

Diét anu dipilih leres bakal saimbang dina sadaya parameter, anu bakal ngakibatkeun turunna beurat awak.

Diét genep dinten panginten sapertos kieu.

Dinten ka hiji. Diét Mono Lauk

Daging lauk ngandung seueur asam polyunsaturated. Aranjeunna ngabeungharan awak ku omega-3s, nyaéta lemak anu séhat. Kusabab aranjeunna, cadangan gajih musnah, ogé turunna kadar kolesterol getih. Ku alatan éta, aya penguatan otot jantung, panurunan résiko tina serangan jantung, stroke, sareng aterosklerosis. Aya pamutahiran anu nyata dina metabolisme. Protéin lauk dicerna ogé, diserep ku awak, nahan lapar. Eusina ngahontal 25%.

Sampel menu dinten lauk:

  • Sarapan heula. Lauk pindang kalayan sajumlah rempah rempah.
  • Sarapan kadua. Lauk, asak dina oven. Héjo tiasa ditambih kanggo ningkatkeun rasa.
  • Dahar beurang. Ceuli tanpa nambihan sayuran.
  • Sore snack. Lauk kukus. Anjeun tiasa nganggo sababaraha rempah.
  • Dinner. Lauk direbus.

Sajumlah kaldu lauk sareng téh héjo diidinan antara tuangeun.

Pangan diet utama nyaéta pike sareng cod. Salmon, trout, sareng salmon pink bakal nyepetkeun metabolisme kusabab kadar asam lemakna anu luhur. Kituna, aranjeunna tiasa dianggo sacara aman.

lauk beku mangrupakeun pilihan kaamanan anu saé. Tapi daging sapertos kitu ngandung kirang gizi kusabab perlakuan panas. Mésér lauk seger sacara éksklusif ti jalma anu dipercaya.

Dinten ka dua. Diet Mono Sayuran

Dina dinten sayuran, awak nampi seueur serat sayur, anu nyumbang kana tumuhna rasa satiety sareng ngabersihkeun awak racun sareng racun. Karbohidrat sayuran dicerna lalaunan, janten awak kedah nyéépkeun cadangan énergina nyalira pikeun ieu. Ku kituna, ngaduruk gajih lumangsung.

Piring sayuran tiasa dipanggang atanapi dikukus. Pilihan anu saé pikeun nyiapkeun inuman anu populér ayeuna - lemes.

Contoh Menu Dinten Sayuran:

  • Sarapan heula. Wortel sareng salad salad.
  • Sarapan kadua. Vinaigrette.
  • Dahar beurang. Stewed sayur rebus sareng uyah sakedik.
  • Sore snack. Sayuran kukus sadayana.
  • Dinner. Ratatouille kalayan kandungan uyah sareng rempah anu handap.

Diidinan nginum sajumlah sayuran seger sareng téh henteu manis antara tuangeun utama.

Dinten ka tilu. Diet Mono Hayam

Komposisi daging hayam langsing ngandung sajumlah ageung asam amino sareng nutrisi. Protein hayam moal ngajantenkeun setoran lemak, janten awak kedah nyéépkeun cadangan nyalira pikeun mulangkeun énergi.

Contoh Menu Dinten Hayam:

  • Sarapan heula. Piis hayam, asak tanpa kulit. Anjeun tiasa nambihan uyah sakedik.
  • Sarapan kadua. Eusian hayam tiasa dipanggang dina baju kulinér sareng rempah sakedik.
  • Dahar beurang. Sup hayam, anu diidinan nambihan sakedik bumbu.
  • Sore snack. Panggang hayam bakar.
  • Dinner. Hayam kukus kalayan eusi uyah anu handap.

Pikeun nginum kaldu hayam antara tuangeun, solokan. Éta ogé diidinkeun nginum tèh tanpa gula tanpa batesan.

Dinten kaopat. Diét Gandum Mono

Poé kaopat diét ngalibatkeun panggunaan séréal anu henteu acan dikupas tina kulit. Anjeun tiasa aman tuang roti gandum. Cara anu paling saé pikeun masak bubur nyaéta ngukus, kumargi séréal henteu kaleungitan nutrisi sareng langkung nyerep ku awak manusa.

Sampel Menu Gandum Day:

  • Sarapan heula. Kukus dikucurkeun grits gandum ku cai sareng masak bubur.
  • Sarapan kadua. Gandum héjo, asak dina bentuk bubur sareng uyah sakedik.
  • Dahar beurang. Sangu coklat, dikulub dina cai.
  • Sore snack. Bubur didamel tina oat, pre-soak sapeuting.
  • Dinner. Bubur sa'ir, rada asin.

Dina dinten séréal, anjeun tiasa nginum kvass alami sareng téh tanpa gula anu henteu diwatesan.

Dinten lima. Curd mono-diet

Curd bakal ngabantosan ngeusian toko kalsium dina awak manusa. Asam amino kalebet dina komposisi na nyumbang kana restorasi sareng pembaharuan struktur sélulér. Langkung saé pikeun masihan leuwih sering dipake tinimbang kéju pondok alam kalayan perséntase rendah gajih.

Sampel menu curd day:

  • Sarapan munggaran: kéju pondok-handap gajih sareng sakedik yoghurt alami.
  • Sarapan kadua: kiju pondok grainy.
  • Dahar beurang: gabungan kéju pondok sareng susu rendah gajih.
  • Sore snack: kaserol;
  • Dinner: kéju pondok pondok gajih tanpa aditif.

Susu, kefir sareng teas henteu manis diidinan antara tuangeun utami.

Dinten genep. Diét Buah Mono

Tungtungna, awak dieusian énergi tina asupan karbohidrat kompléks, ogé polisakarida tina buah-buahan. Salaku tambahan, éta ngandung pektin, vitamin, énzim, sareng asam amino. Salaku tambahan pikeun aranjeunna, sajumlah ageung zat organik sareng antioksidan disayogikeun. Buah mangrupikeun gudang nutrisi anu diperyogikeun ku awak nalika diét. Kusabab raos, aranjeunna langkung saé dikonsumsi tibatan sayuran. Tapi, ku sabab aya kandungan kalori, anjeun kedah sacara saksama nimbangkeun pilihan bahan pikeun nutrisi.

Contoh Dinten buah buah:

  • Sarapan munggaran: gabungan tina macem-macem jinis apel;
  • Sarapan kadua: cau ageung.
  • Dahar beurang: rupa-rupa buah jeruk.
  • Sore snack: pomelo.
  • Dinner: gabungan kiwi sareng nanas.

Anjeun tiasa ngaraosan diri ku jus buah seger sareng téh.

Produk anu Disatujuan

Unggal dinten diét kedah ngan ukur ukur pangan anu diresepkeun ku program.

Dina dinten lauk, anjeun tiasa tuang sababaraha jinis lauk sareng kadaharan ti laut. Anjeun tiasa masak lauk ku cara naon waé anu cocog sareng kriteria diét. Urang kedah nyerah lauk anu digoréng dina minyak. Panggang, oven atanapi steamer sampurna. Supados henteu nyumbang kana ingetan kaleuwihan cairan dina awak, langkung saé nganggo uyah dina jumlah minimal. Diidinan nganggo bumbu sakedik kanggo raos.

Dinten kadua - dinten sayuran. Di dieu anjeun tiasa tuang sayuran: atah, rebus sareng pindang. Bahkan kentang diijinkeun di dieu, sanaos dina jumlah sakedik. Piringna tiasa dibumbui ku minyak nabati, uyah sareng bumbu tiasa ditambihan. Smoothie sayur tiasa ngabantosan diétasi.

Dina dinten katilu, dilarang pisan ngadahar naon-naon salian ti daging hayam. Masihan karesep kana isi hayam. Pastikeun nyabut kulit sateuacan masak. Cara pikeun nyiapkeun jangjangan sami sareng kanggo lauk.

Ari séréal hartosna séréal masak utamina tina séréal sareng cangkang anu diawétkeun. Hiji jalma dina diet tiasa nginum kvass alami saeutik, tuang rye atanapi roti séréal sareng bijil bertunas. Tetep uyah sareng bumbu ka minimum. Disarankeun ngaleueut séréal sapeuting sateuacana masak bubur.

Poé ka lima nyaéta konsumsi kéju pondok alam rendah gajih tanpa aditif. Diidinan nginum sajumlah leutik kefir low-fat, susu sareng yogurt alami.

Poe kamari - buah anu tiasa didahar atah sareng dipanggang. Anjeun tiasa masak jus buah sareng compotes kalayan tambahan vanillin.

Pastikeun nuturkeun rézim nginum anjeun. Inuman sahenteuna 1, 5 liter cai sapoé. Anjeun diidinan ngagaduhan sacangkir kopi sakali sapoé. Inuman green green teu nganggo gula tanpa gula.

Produk Dilarang

Daptar katuangan anu dilarang gumantung kana dinten diét. Salaku conto, dina dinten sayuran, anjeun moal tiasa tuang lauk atanapi hayam, sabalikna.

Tapi anjeun kedah leres-leres ninggalkeun produk ieu:

  • Gula;
  • Baking;
  • Fast food;
  • Pasta;
  • Kandel;
  • Haseup;
  • Sosis;
  • Kadaharan kaléng;
  • Saos jijieunan;
  • Minyak;
  • Margarine;
  • Inuman karbonat sareng jus toko;
  • Inuman alkohol.

6 Resep Diet Kelopak

Kreatif sareng ékspérimén ku rupa-rupa piring.

Dipanggang pollock

Bahan-bahan:

  • Pollock;
  • Héjo;
  • Uyah.

Lauk kedah diberesihan, diseuseuh sareng dikumbah tuntas handapeun cai anu ngalir. Upami anjeun resep héjo, lebetkeun kana bangké. Anjeun tiasa nambihan uyah sakedik. Metode masak - baking dina oven dugi ka coklat emas.

Pepper dieusian ku sayuran

Peppers boneka mangrupikeun asupan anu cukup umum dina kahirupan sapopoe. Éta tiasa disiapkeun nuturkeun dinten diét.

Bahan-bahan:

  • Sababaraha lada;
  • Ruku;
  • Omat;
  • Wortel;
  • Zucchini;
  • Bawang bodas.

Potong tomat kana irisan ipis sareng kasar parut wortel. Salajengna, anjeun kedah dadu rendang bawang sareng bawang bodas. Sadaya bahan kedah dikintunkeun kana panci kanggo diasakan dina waktos sapuluh menit. Potong zucchini kana potongan alit sareng kirim kana campuran sayuran. Saatos nampi sayuran cincang, mesék lada sareng eusian ku eusian. Pikeun masak, anjeun tiasa nganggo multicooker.

Hayam dina jus na nyalira

Aya seueur resep hayam. Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu matak.

Bahan-bahan:

  • Eusian hayam;
  • Héjo;
  • Uyah.

Bilas fillet hayam sacara saksama handapeun cai anu ngalir, usumkeun sareng sakedik uyah sareng bumbu. Pikeun masak, anjeun kedah nganggo panci kalayan handapeun kandel. Panci sampurna. Tempatkeun hayam kana na tutup tutupna pageuh. Kintelkeun daging dina panas anu kirang langkung sakitar tilu jam. Teu kedah nambihan cai atanapi minyak. Tutup anu lengkep ditutup ngabantosan daging pikeun ngaleupaskeun jus nyalira.

cutlets Buckwheat

Bahan-bahan:

  • Gandum;
  • Héjo;
  • Uyah.

Pikeun nyiapkeun cutlets sapertos kitu, anjeun kedah nganggo buckwheat kukus. Tuang cai panas asin kana séréal sakitar sajam sateuacan asak. Tempatkeun soba sareng sayuran héjo dina mangkok adun, giling dugi ka rata. Baseuhkeun leungeun anjeun enteng sareng bentukkeun bungkus kana ukuran anu dipikahoyong. Pikeun masak, tempatkeun cutlets anu dihasilkeun dina oven salami 20 menit.

Pondok kéju pancakes

Bahan-bahan:

  • Curd;
  • Manka;
  • Endog hayam.

Anggo garpu pikeun mash curd sareng gaul kana endog hayam. Bentuk campuran kana bal tina ukuran anu diperyogikeun, gulung dina semolina sareng bakar dugi ka garing.

Smoothie héjo

Smoothie parantos ngagaduhan popularitas akhir-akhir ieu.

Bahan-bahan:

  • Kiwi;
  • Banana;
  • Jus apel.

Potong buah janten sakedik, lebetkeun kana mangkok adun sareng rendang dugi rata. Anjeun tiasa nganggo kombinasi sababaraha buah tibatan cau sareng kiwi.

Bakso lauk bodas

Bahan-bahan:

  • Eusian lauk bodas;
  • Héjo;
  • Uyah.

Pollock tiasa dipilih tina lauk bodas. Ngadamel daging cincang tina sulét na, anu anjeun tiasa nambihan sayuran anu raoseun. Kalayan sakedik uyah, bentukkeun bakso leutik. Metode masak - baking dina oven dugi lembut.

Terong rebus ku tomat

Bahan-bahan:

  • Terong;
  • Omat;
  • Bawang bodas;
  • Uyah.

Potong terong ageung kana irisan, uyah sareng tempat dina colander. Saatos satengah jam, bilas tuntas sareng garing kubus sayuran ogé. Nganggo wajan nonstick, simmer tomat sareng terong salami dua puluh menit. Sakedik bawang bodas sareng uyah tiasa ditambih raos.

Sup sayuran

Bahan-bahan:

  • Wortel;
  • bohlam;
  • Terong;
  • Omat;
  • Bawang bodas;
  • Uyah;
  • Bumbu.

Potong sayuran saciki mungkin. Pasang panci kana seuneu sareng tambahkeun kosongna hiji-hiji saatos cai ngagolak. Prosés masak peryogi dua puluh menit. Tungtungna, anjeun tiasa nambihan rempah sareng uyah karesep anjeun dina jumlah sakedik.

Gobis sayuran gulung

Bahan-bahan:

  • Kubis;
  • Zucchini;
  • Wortel;
  • cabe Bulgaria;
  • Omat;
  • bohlam;
  • Uyah;
  • Kécap.

Cabut gagangna tina kol sareng kulub dugi ka daun anu lemes. Salajengna, mimitian nyiapkeun keusikan: potong sadaya sayuran kana strip ipis, stewing salami sapuluh menit dina wajan. Bumbu campuran sareng kecap leutik. Simpen ngeusian anu disiapkeun dina jero daun kol. Tempatkeun gulung engkol anu dihasilkeun dina loyang teras kirimkeun ka Panggang. Kanggo kuah, tumis bawang sareng dicincang tomat dina cai.

Kéju sareng pangsit curd kalayan sup susu

Bahan-bahan:

  • Curd;
  • endog bodas;
  • Opak;
  • Susu.

Campur curd sareng endog bodas, dikocok dugi ka puncak lemes. Ngalembereh kéju dugi ka bubur kandel dina cai mandi. Tina campuran anu dihasilkeun, bentukkeun bola, di tengah-tengah tempatna curd. Pasang susu kana seuneu, sareng saatos ngagolak, turunkeun pangsit curd.

Curd casserole

Bahan-bahan:

  • Curd;
  • Endog;
  • Manka;
  • Kismis;
  • Krim haseum handap-gajih.

Sadaya komponén anu didaptarkeun kedah dicampur sareng adun dugi ka rata. Tuang campuran anu dihasilkeun kana kapang silikon sareng bakar dugi ka lembut.

Yoghurt sareng tuang coklat

Ngubaran diri kana tuang tuang tina waktos ka waktos.

Bahan-bahan:

  • Susu;
  • yoghurt alami;
  • Curd;
  • Kakao;
  • Kopi;
  • Vanillin.

Kocok bahan-bahanna ku campuran sareng beku nganggo kapang silikon.

Curd soufflé

Bahan-bahan:

  • Curd;
  • Kayu manis;
  • yoghurt alami;
  • Stevia;
  • Agar Agar.

Komponénna kedah digabungkeun sareng dikocok dugi ka rata sareng adun. Agar-agar tiasa digentos ku gelatin bubuk, anu sateuacanna direndem dina cai.

Curd pudding

Bahan-bahan:

  • Curd;
  • Manka;
  • Susu;
  • Kismis;
  • Aprikot garing.

Jantenkeun semolina bébas bébas tina karesep sadayana. Saatos tiis, campur sareng kéju pondok sareng buah garing. Kocok rata sareng tambahkeun endogna bodas. Tuang campuran anu dihasilkeun kana kapang silikon. Panggang dina derajat rendah sakitar 20-30 menit.

Kaluar tina diét

Kalayan seueur usaha, sadayana hoyong ngaheéat hasilna salami lami. Pikeun ngahontal ieu, anjeun kedah nuturkeun aturan anu tangtu bari:

  • Sababaraha dinten saatos réngsé diét, turutan diet anu diresepkeun;
  • Prakték tuang misah bari. Pikeun laun balik kana diet normal, perlu laun-laun nambihan tuangeun anu henteu diét kana tuangeun diet;
  • Sakedik ningkatkeun kalori sapopoé anjeun;
  • Pilih katuangan anu ati-ati, sabab nalika diét, awak biasa kana diet anu heureuy;
  • Olahraga pikeun ngajaga kinerja, serat otot nada, sareng nyegah kulit anu kendor.

Anjeun tiasa nuturkeun diét genep dinten henteu langkung ti sakali sabulan, sareng program dua minggu diidinan dianggo henteu langkung ti opat kali sataun.

Kaleresan anu leres tina kursus diét mangrupikeun dasar pikeun pelestarian jangka panjang tina hasilna.

Sakumaha lami Anjeun tiasa Diet

Anu nyiptakeun diét ngajanjikeun yén nuturkeun 6 program kelopak, anjeun tiasa kaleungitan 5 dugi 7 pon langkung. Diét ieu idéal pikeun leungitna beurat darurat. Kusabab kitu, niténan éta langkung sering ti sakali unggal genep bulan bahaya pikeun kaséhatan. Sakabéh program dirancang salami genep dinten, anu katujuh ngabongkar momotanana, nalika anjeun ngan ukur tiasa nganggo cai.

Upami hasilna anu dipikahoyong henteu kahontal, anjeun tiasa ngulang program. Tapi, disarankeun istirahat sakitar dua minggu. Ieu atanapi "konéng" sateuacanna henteu leres. Pikeun ngahijikeun hasil anu diala, langkung saé gantian protéin sareng dinten karbohidrat ti jaman ka jaman. Anjeun bakal tiasa ngahontal leungitna beurat maksimum upami anjeun nyambungkeun kagiatan fisik, anu cocog pikeun jalan-jalan, yoga, bersepeda, ogé latihan énjing.

Tinjauan Nyata tina 6 Petal Diet

Saatos diajar forum téma ngeunaan ngirangan beurat awak, anjeun tiasa mendakan peringkat anu positip sareng negatif ti pangguna. Nalika maca ulasan, milari poto anu ngadukung.

Dahar dina modeu mono ngabantosan awak ngabakar cadangan gajih anu lami. Upami digabungkeun sareng latihan jasmani, hasilna sering bener-bener positip. Nanging, perlu diémutan yén kilogram ngaleungit gancang - tapi, sakumaha urang émut, moal lami deui aranjeunna pasti bakal uih deui, sapertos saatos diét anu sanés.

Ieu sababaraha ulasan nyata tina Internét:

  • Naha perlu teras-terasan ngukur jilid sareng séntiméter?
  • Henteu salawasna. Dina sababaraha kasus, awéwé ngukur parameter sateuacan diét sareng di akhir kursus.
  • Naon tangtoskeun sabaraha kilo leungit?
  • Anu penting pisan nyaéta beurat awal jalma, ogé taat kana diet, ogé latihan fisik.
  • Sakumaha Seueur Waktos Anu Kedah Anjeun Laksanakeun Unggal Poé?
  • Éta cekap pikeun latihan gelung salami 20 menit sadinten.
  • Sakumaha gancang kilo leungit deui?
  • Éta sadayana gumantung kana ciri masing-masing organisme. Kanggo sababaraha, beuratna bakal balik dina saminggu, pikeun anu sanésna bakal tahan sabulan, bahkan tiasa langkung. Kaluar anu leres tina diet pentingna tangtu.
  • Naha program diet gampang pikeun sadayana?
  • Pasti henteu.
  • Kumaha anjeun langkung tiasa promosikan penurunan beurat?
  • Ngabijilkeun rutin nyéépkeun dinten puasa pikeun ngabersihan awak racun sareng racun.

Diét kelopak mangrupakeun cara anu saé pikeun ngaleungit beurat tanpa ngarugikeun awak anjeun. Rélatif gancang, ampir raoseun, tapi, aduh, henteu lami. Bagéan anu pikaresepeun pikeun diét maréntahkeun jalma pikeun ngagambar kembang, masing-masing kelopak hartosna hiji dinten. Saatos ngungkulan dinten anu énggal, robih kelopak. Masalah leungitna beurat pikeun seueur wawakil awéwé anu cukup parah. Ku alatan éta, program diét beuki populér.

Kaluaran Spesialis

Sigana éta ngan ukur tiasa gumbira sareng mimitian nganggo sadayana pikeun nyarankeun "cara mujijat pikeun ngirangan beurat" ieu salajengna. Tapi urang terang pisan ogé, anu mimiti, diet naon waé kedah diresepkeun ku spesialis, ngémutan data masing-masing unggal pasién; sareng, anu kadua, yén ngirangan beurat badan salaku akibat tina sagala rupi tuangeun henteu lami. Pikeun samentawis. Komo pikeun waktos anu pondok. Ieu kusabab larangan diet fisik ngan ukur tiasa janten sarana ngirangan beurat badan, tapi henteu tiasa dijantenkeun tetep normal.

Nyimpulkeun sadayana anu parantos dicarioskeun di luhur, hayu urang émut hikmah lami para pajuang profesional ngalawan obesitas: "kaleuwihan beurat aya dina sirah. "Henteu aya diet anu ngarobih kabiasaan tuang pasién, henteu ngawangun sikep anu leres kana tuangeun anjeunna sareng henteu tiasa salamina. Janten, teu lami saatos ngantunkeunana, jalma bakal ditumpes pikeun milarian cara-cara anyar anu langkung seueur pikeun ngaleungitkeun biaya tambahan anu dikéngingkeun. Untung pikeun jalma anu minuhan psikoterapis penurunan beurat badan dina jalur sesah na. Pikeun éta téhnik psychotherapeutic anu nyababkeun pasién, béak ku diét sareng panarajangan lapar, stabilitas anu diantos-antos hasilna tina leungitna beurat, kaséhatan, kaéndahan sareng kayakinan kapayunna. Ieu kabeneran kahirupan, dikonfirmasi ku statistik.

06.10.2020